logo-mobiel

Tweedelijnspartijen

2b consult

Weerbarstige situaties horen bij het leven. De directeur kan die negeren of steeds meer gas geven om steeds dieper in de blubber te komen. Dat is verliesgevend en uiteindelijk is hij failliet. Dan help ik de directeur ruimte te creëren om het anders te doen dat wel werkt én met het gewenste resultaat.

ABN AMRO

ABN AMRO

Accon avm

Accon avm

Advies van Liefers

Advies van Liefers

Amperse Goetheer

Wij vinden het belangrijk mee te werken aan de idealen van onze klanten. Dat doen we niet alleen adviserend maar juist door de handen uit de mouwen te steken, als bondgenoot naast een ondernemer en zijn bedrijf. Wij leveren praktische adviezen en gedegen ondersteuning. Ook als het misschien eens tegenzit. Wij willen een betrouwbare steunpilaar zijn voor onze klanten, die ze overal voor kunnen bellen. Daar is het ons om te doen. Wij richten ons vooral op de MKB ondernemers en adviseren bij hun vragen op financieel, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Wij staan als ondernemer naast onze ondernemers en stimuleren hun ondernemerschap.
Amperse Goetheer groot

Bedrijfscoaching Zeeland

Bedrijfscoaching Zeeland

Belastingdienst, invordering Zeeland

Belastingdienst, invordering Zeeland

Blue Suit

Blue Suit

Boozt24

Als ondernemers geloven wij dat ieder gezond MKB-bedrijf recht heeft op een eerlijke en betaalbare financiering van zijn groei. Door slimme technologie brengen wij bij Boozt24 vraag en aanbod van kapitaal direct bij elkaar. Wij kopen geld in op de kapitaalmarkt, waar we vervolgens facturen van ondernemers mee kopen. Zo helpen wij ondernemers verder groeien. Voorwaarts financieren noemen wij dat.

Boozt24 logo

Borgstelling MKB Kredieten

Borgstelling MKB Kredieten

Brands

Brands

Business Angels Netwerken Nederland

Business Angels Netwerken Nederland

Caraz Marcom

Caraz Marcom

CashController

CashController is een unieke tool voor het MKB die de ondernemer zelf grip geeft op zijn liquiditeit. Laagdrempelig in prijs en gebruik, direct inzetbaar door een naadloze aansluiting op de administratie en overzichtelijk door de gemakkelijk leesbare dashboards. CashController is interessant voor die bedrijven waar liquiditeit een ‘issue’ is en waarbij het extra belangrijk is om de cashflow voor de korte termijn te monitoren.

CAC Logo Web 156x617px

CFO Centrum

CFO Centrum

Claassen Moolenbeek & Partners

Claassen Moolenbeek & Partners

Coachin-approach

Cochin-approach is de SmitTak, het loods- en sleepbedrijf voor veranderprocessen in Nederland. Zij is er voor organisaties-in-ontwikkeling (en welke organisatie is dat niet?). Zij realiseert dat organisaties keuzes maken en besluiten nemen. Om vervolgens te bereiken dat ondanks de complexiteit en weerbarstigheid in de organisatie die besluiten realiteit worden. Populair gezegd ‘dat de klanten blij zijn, omdat dat de organisatie dankzij dat, goed draait en dát omdat de mensen lekker werken’.

Collin Crowdfund

Via haar online platform slaat Collin een brug tussen investeerders die op zoek zijn naar meer rendement en ambitieuze MKB-bedrijven met een financieringsbehoefte. Bedrijven met een financieringsbehoefte  van € 50.000,- tot € 2.500.000 kunnen terecht bij Collin. Om zowel de investeerder als de ondernemer optimaal succesvol te laten zijn, is de screening uiterst zorgvuldig. Zo werkt Collin met ‘Crowdfund Coaches’ die de ondernemer begeleiden in het proces.

CvB Centrum voor Bedrijfsopvolging

Per jaar staan u en duizenden andere ondernemers uit het MKB voor de taak om hun bedrijfsopvolging te regelen. Het Centrum voor Bedrijfsopvolging BV adviseert, coacht en begeleidt ondernemers in het onoverzichtelijke en vaak emotionele traject van bedrijfsopvolging. Naast advisering bij familieopvolging, levert het CvB totaaladvies bij alle andere vormen van bedrijfsoverdracht binnen het MKB. Denk aan (strategische) overnames, Management Buy-Outs, Management Buy-Ins en bijvoorbeeld samen- werkingsverbanden, maar ook bedrijfssplitsingen.

CvB logo RGB verkleind

De Bedrijfsoptimalisator

De Bedrijfsoptimalisator

DeuBuCo

DeuBuCo

DKK Adviseurs

DKK Adviseurs

Doorgaan.nl

Doorgaan.nl

DRV Perfomance Improvers

DRV Perfomance Improvers

EDBA

EDBA

Entrepreneur Scan

Entrepreneur Scan ontwikkelt ondernemerschap van studenten, ondernemers en werknemers met wetenschappelijk bewezen producten en diensten voor meer dan 20 jaar. 

Uit onafhankelijk onderzoek van het ITS in opdracht van de Kamer van Koophandel blijkt dat ondernemerscoaching op basis van de wetenschappelijk gevalideerde E-Scan tot betere ondernemers leidt. Normaal gesproken stopt binnen 5 jaar gemiddeld 49% (bron: Driessen, 2005) met hun onderneming. In een aanvullende onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen is aangetoond dat ondernemers die met hulp van een ervaren ondernemerscoach op basis van E-Scan na 5 jaar maar liefst 89% nog steeds bestaat.

E scan

Eye On Entrepreneurs

Eye On Entrepreneurs

Factor-Plus

factor plus

 

FIIN

FIIN (Flevolands Informal Investors Netwerk)

FinForce

FinForce is specialist op het gebied van cashflow-management en helpt MKB-bedrijven bij het vinden van voldoende financiële ruimte om hun groei te kunnen realiseren. Vanuit dat specialisme ontwikkelt FinForce tools, waarmee bedrijven zelf hun liquiditeitsplanning optimaliseren. De samenwerking met MKB Doorstart is succesvol omdat deze tools helpen bij het oplossen van de door vroegsignalering gevonden financiële problemen, waarbij de combinatie van specialisme, gebruiksvriendelijkheid en laagdrempeligheid van doorslaggevend belang zijn.

FinForce

FlipFacts

FlipFacts

Funding Circle

Funding Circle

Geld & Groei

Je bent toe aan een nieuwe koers in je onderneming, het oude blijkt niet langer te werken. We werken samen aan een Strategisch Business Plan. We maken een realistisch operationeel plan dat we ook uitvoeren. We gaan voor een financiële doorbraak, waardoor een financieel gezonde onderneming ontstaat.

Logo Geld en Groei

Goede Zaak

Goede Zaak

Green Badger

Green Badger helpt MKB ondernemers om betere sales resultaten te behalen en meer impact te maken in de wereld. Vanuit de juiste mindset en inspiratie werken wij samen met onze klanten aan een verkoopplan dat werkt in hun specifieke situatie. Authenticiteit, Inspiratie, persoonlijke groei en focus op het resultaat staan aan de basis van de resultaten die onze klanten behalen. Green Badger is via MKB Doorstart nauw betrokken bij het traject van GlassCare Autoruiten.

Hberg advies BV

Hberg advies BV adviseert MKB bedrijven en maakt daarbij gebruik van het Management Kompas Systeem. Dit geeft inzicht hoe een bedrijf zich kan verbeteren tot structureel betere resultaten. Dit op basis van feiten en cijfers. Het Management Kompas Systeem biedt de ondernemer een dashboard waarop hij wekelijks, maandelijks of per kwartaal kan zien hoe zijn bedrijf presteert in vergelijking tot de begrootte prestaties en welke maatregelen hij kan nemen om de resultaten te verbeteren.

Impuls

Impuls

ING

ING

Ingrid Bennink

Ik help u met het optimaliseren van uw bedrijf zodat uw bedrijf functioneert op het niveau dat u nastreeft. Daarbij is inzicht enorm belangrijk. Verbetering begint met inzicht. Inzicht in de factoren die een adequaat en wellicht winstgevend functioneren van uw bedrijf belemmeren. Maar ook inzicht in de potentie van uw bedrijf. Ik bied zowel analyse & adviestrajecten als complete reorganisatietrajecten.

IngridBennink

Inretail

Inretail

Justion Advocaten

Justion Advocaten

Klimijzer

Samen werken aan financiële rust, meer inzicht in uw bedrijf en het verhogen van eigenaarschap bij uw medewerkers? Klimijzer helpt, adviseert en ondersteunt ondernemers. Klimijzer werkt vanuit een sterke financiële focus met oog en aandacht voor mensen, de commercie en de toekomstplannen van uw onderneming.

logo

Koelemij Management Advies

Koelemij Management Advies

Leaseline

Leaseline

Level 45

Level 45

Loonloket

Loonloket

Mac3park

MAC³PARK is een snelgroeiende vastgoedonderneming in Flevoland met 150.000 m² aan bedrijfsruimte, bestemd voor totaal oplossingen betreffende verhuur van kantoor- en bedrijfsruimte, inrichting, financiering en organisatie. Dat totaalpakket houdt ook in dat wij startende ondernemingen op weg helpen. MAC³PARK heeft een heldere visie; de juiste ruimte en faciliteiten bieden aan ondernemingen. Een doeltreffende visie, want MAC³PARK is de grootste aanbieder van thematisch vastgoed in Flevoland. Door onze specialisatie bieden wij maatwerkoplossingen voor ondernemingen die actief zijn in met name ICT en zakelijke dienstverlening. MAC³PARK telt 25 locaties en is verspreid over vier Flevolandse gemeenten: Almere, Lelystad, Dronten en Emmeloord."
Mac Park

Manifesto

Manifesto

Masters in Horeca

Master in Horeca levert bedrijfskundige diensten en ondersteuning aan ondernemers in het Midden en Klein Bedrijf. Deze diensten bestaan uit:

  • Bedrijfskundige analyse, een korte en krachtige financiële en operationele doorlichting;
  • Bedrijfskundige begeleiding, ondernemersplan begeleiding en omzetten van de strategie in beleid en uitvoering;
  • Begeleiding en coaching ondernemer, coaching m.b.t. ondernemerschap, sparringpartner;
  • Begeleiding en coaching medewerkers, professionaliseren.
In principe richt Masters in Horeca zich op ondernemers in de Gastvrijheidsindustrie en retail maar wij zijn ook inzetbaar in andere branches. Voor meer informatie: www.mastersinhoreca.nl.
LOGO MiH Def zk

MijnBedrijfsanalist

MijnBedrijfsanalist.nl is de online tool voor MKB-ondernemers voor het maken van een strategische bedrijfsanalyse van je bedrijf. Meer omzet door meer inzicht. Jij als ondernemer vult de strategische bedrijfsanalyse zelf in. Want wie weet er nu meer van jouw bedrijf? Je kunt kiezen uit: "Missie, visie en strategie", "Klantanalyse"," Concurrentieanalyse" en "Management & Personeel". Zien hoe het werkt? Ga naar www.mijnbedrijfsanalist.nl/demo.

Logo Mijn bedrijfsanalist

MKB & Technofonds Flevoland

Als bedrijven starten of groeien is er behoefte aan kapitaal. Maar ook wanneer ondernemers nieuwe markten willen aanboren, of nieuwe producten ontwikkelen is extra geld nodig. MKB & Technofonds Flevoland nemen deel en investeren risicodragend kapitaal in innovatieve en ambitieuze ondernemingen in de regio Flevoland tot max. €500.000. Participatie vindt altijd plaats in de vorm van aandelenkapitaal in combinatie met een geldlening.

MKBTECHNOFONDS Flevoland logo fc

MKBbudgetcoach.nl

 

MkbbudgetcoachLogo

NBOV

NBOV

Nicole Klaver Interim & Advies

Nicole Klaver Interim & Advies

NL Credit Services

NL Credit Services

Noodzaak

Noodzaak

NPEX

NPEX

NVP

De NVP is de brancheorganisatie van participatiemaatschappijen in Nederland en vertegenwoordigt 90% van het private equity en venture capital-vermogen onder beheer in Nederland. De activiteiten van de NVP bestaan uit belangenbehartiging, onderzoek & informatie en activiteiten & opleidingen voor de leden. De NVP is het aanspreekpunt voor iedereen die meer wil weten over private equity en venture capital.

NVP Standaardlogo transparant

Okkerse & Schop Advocaten

In Nederland zijn veel (ex)ondernemers die in juridische problemen en of een problematische schuldensituatie terecht zijn gekomen.Okkerse & Schop Advocaten biedt juridische bijstand op vele terreinen en aan (ex)ondernemers schuldhulpverlening op maat. Voor meer informatie kijkt u op onze website of neemt u contact op met ons kantoor.
Logo Okkerse Schop fc

Ondernemersdesk Rabobank Almere

Ondernemersdesk Rabobank Almere - Afdeling Bedrijven

Ondernemershuis Deventer

Ondernemershuis Deventer

Ondernemersklankbord

Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk met meer dan 300 adviseurs en één van de grootste, onafhankelijke non-profitorganisaties die zich belangeloos voor u inzetten. In de ruim 35 jaar van ons bestaan hebben wij al meer dan 70.000 ondernemers effectief geholpen met bedrijfsadvies. Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf kunnen met èlke ondernemingsvraag bij ons terecht en worden door een OKB-adviseur persoonlijk begeleid in een klankbordtraject.

OKB logo voor web

Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland

De Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland zet zich in voor een economisch klimaat in Flevoland waarin het voor ondernemers goed ondernemen is en voor burgers en toeristen fijn wonen en vertoeven. Het team Economie en Investeringsbevordering doet dit door ondernemers met ambities om te innoveren, groeien en/of internationaliseren te verbinden met andere ondernemers, met kennisinstellingen en met scholen, door projecten te begeleiden en door hulp te bieden bij het zoeken naar financiering. De ontwikkeling van de Flevolandse economie wordt daarnaast gesteund met inzet op investeringsbevordering/buitenlandse acquisitie. De teams Toerisme Flevoland en Sportservice Flevoland verrichten hun werkzaamheden voornamelijk op het terrein van de destinatie marketing en het organiseren van evenementen en/of site events, leidend tot meer bezoek, meer bestedingen en meer werkgelegenheid.

OMFL logo NL kleinformaat

Over Rood

Over Rood biedt intensieve begeleiding en ondersteuning aan ondernemers bij een (door)start, schulden, administratieve achterstanden en bedrijfsbeëindiging. Over Rood is een vrijwilligers organisatie zonder winstoogmerk. Bij Over Rood helpen ondernemers elkaar hun problemen op te lossen en te werken aan een financieel gezonde toekomst. Voor meer informatie zie www.overrood.nl.

OR logo 03

Pentrax

Pentrax

Pin Voorschot

Het PIN Voorschot is een unieke manier voor ondernemers met een PIN automaat om een korte termijn financiering te krijgen en deze op een geautomatiseerde en flexibele manier af te lossen. EMF koopt een gedeelte van de PIN omzet van de komende 3 of 6 maanden en betaalt daarvoor een voorschot in de vorm van een bedrag ineens tussen de €2.000,- en €50.000,-. Vervolgens wordt gedurende de termijn van de transactie de PIN omzet automatisch gesplitst in twee bedragen. Eén bedrag gaat naar EMF als aflossing en het andere bedrag gaat net zoals daarvoor naar de rekening van de ondernemer. Zodoende wordt iedere dag een beetje afgelost, afhankelijk van de PIN omzet van die dag.

Logo pinvoorschot

Pitteloo Capital BV

Pitteloo Capital BV

Provia

Helpt ondernemers (weer) ondernemen! Wij zijn specialist in mkb ondernemerschap en bieden oplossingen voor ‘vent’ & ’tent’.

logo

Puur Profileren

Puur Profileren

Qredits

Qredits helpt ondernemers bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf, door het aanbieden van kredieten tot 250.000 euro, coaching en de Academy.

Qredits

Repairing Balance

Repairing Balance

 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Samenwerkende Kredietunies

Samenwerkende Kredietunies

SecondSalesOpinion

  • Méér dan 25 jaar sales en marketing ervaring in de BtoB omgeving
  • De partner op het gebied van Interimmanagement, Franchiseondersteuning, Verkoopadviezen, Aanbestedingen en Marketingdiensten;
  • Uniek concept: “hoe creëer ik meer omzet en hoe kom ik aan nieuwe klanten”;
  • Persoonlijk, transparant en concurrerend;
  • Voor méér klanten, méér omzet en méér marge.
Maak kennis met de creatieve en pragmatische doe- en denkkracht van Second Sales Opinion. Wij hebben een unieke methode ontwikkeld om u snel méér klanten, méér omzet en betere marges.
SSO logo 200x100

Sparkholder

Sparkholder

Sparkwise

Sparkwise

Stimuleringsfonds Ondernemed Oranje Kapitaal (OOK)

Stimuleringsfonds Ondernemed Oranje Kapitaal (OOK)

Top Level Punt

Top Level Punt

Traverse Adviesgroep

Traverse Adviesgroep

TSM Partners/Jan-Paul

TSM Partners/Jan-Paul

UCONSULT

Zoekt u een betere aansluiting van uw bedrijf op uw klanten; streeft u naar een andere cultuur in uw bedrijf; wilt u af van hardnekkige patronen in uw bedrijf; is er behoefte aan een andere manier van werken en samenwerken; denkt u dat er meer uit uzelf, uw team, uw bedrijf is te halen? UCONSULT helpt!

uconsult logo

Utrechtse Ondernemers Academie

Utrechtse Ondernemers Academie

Voldaan

Voldaan koopt op Simpele, Toegankelijke en Transparante wijze facturen van het Nederlandse MKB. Facturen die worden gekocht, worden dezelfde dag nog afgerekend. U bepaalt zelf welke facturen u verkoopt. Voldaan hanteert géén contractstermijn, vraagt geen borgstelling en ook geen jaarcijfers. U betaalt alleen over de facturen die zijn gekocht door Voldaan, dus ook geen contractkosten!

Logo Voldaan Factoring 02 rgb

Zelfstandigenloket Flevoland

Zelfstandigenloket Flevoland

Zulutions

Online marketing bureau zulutions biedt op maat gemaakte marketing oplossingen waarmee wij samen het maximale uit uw investering halen. Iedere onderneming heeft andere marketing behoeftes maar met u durf ik elke uitdaging aan.

zulutions logo met payoff