logo-mobiel

De Raad van Inspiratie

In 2014 is een Raad van Inspiratie ingesteld. Deze Raad geeft het bestuur gevraagd en ongevraagd advies over het doel van de stichting en de verschillende activiteiten.

De Raad van Inspiratie functioneert tevens als klankbord voor de stichting en het bestuur.

Maria van der Sluijs-Plantz

maria van der sluis plantz

Maria C. van der Sluijs-Plantz (1955) heeft Nederlandse Taal- en Letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, Economie aan de Katholieke Universiteit Brabant in Tilburg en Rechten aan de Universiteit van de Nederlandse Antillen en Rijksuniversiteit Leiden. Ze heeft brede wereldwijde ervaring in de financiële dienstverleningssector.

Erik Boerma

erik boerma

Erik Boerma is sinds 2000 rechter en vanaf 2003 toezichthouder (rechter-commissaris) in faillissementen en schuldsaneringen. Hij heeft daardoor veel te maken gehad met ondernemers en burgers met zakelijk en privéschulden en heeft gezien hoe groot het belang is om op tijd als ondernemer aan de bel te trekken en een plan te maken.

Wessel Berkman

Wessel Berkman

Wessel Berkman is DGA bij The Brown Paper Company. Daarnaast is hij oprichter van NINTES, oprichter van de Club Goudhaan en eigenaar van De Fietsfabriek. 

Jeroen Busscher

jeroenbusscher Foto Merel KoomenJeroen Busscher (1964) studeerde af als beeldend kunstenaar aan de Rietveld Academie. Na korte en hevige carrière als kunstenaar richtte hij in 1995 Malgil op. Malgil begon als evenementenbureau maar ontwikkelde zich door tot een ontwerpbureau voor organisatiecultuur interventies. Malgil won voor haar concepten een gouden en een bronzen Giraffe en een EVA. 

Ferry Houterman

Ferry Houterman

Ferry Houterman is bedrijfscommissaris en maatschappelijk bestuurder met een invloedrijk netwerk. 

Hij is commissaris bij Rabobank Amsterdam, de Rai, Kardan (Tahal&GTC) en Hampshire Hotels. Daarnaast is hij toezichthouder bij BNNVARA Omroep, bij de Vakbond CNV Connectief (Onderwijs-Zorg-Overheid), het Waarborgfonds Kinderopvang, het Metropole Orkest en het Jongeren Cultuurfonds. 

  • 1
  • 2