logo-mobiel

Ontmoeten, elkaar vinden en verbinden

Ondernemers brengen dynamiek, vernieuwing en werkgelegenheid in onze regio. De provincie, gemeenten en andere partijen willen daarom samenwerken om ondernemers optimaal te kunnen faciliteren bij de start van hun onderneming en om hun overlevings- en groeikansen te vergroten. Ook u kunt ons helpen bij het verder optimaliseren en versterken van de sociaal economische infrastructuur rond ondernemerschap.

Daarom organiseren wij op woensdag 21 juni 2017 het event ‘Ontmoeten, elkaar vinden en verbinden’ in de Kamer van Koophandel in Eindhoven. Iedereen die groei van ondernemerschap een warm hart toedraagt, kan dan kennis maken met elkaar en met ons. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Provincie Noord-Brabant, Kamer van Koophandel en Zelfstandigenloket Eindhoven.

Programma
Tijdens het event wordt het onderzoek gepresenteerd naar startersinitiatieven in Zuidoost-Brabant. Dit onderzoek heeft een interessant en zeer waardevol ‘startersinitiatieven-model’ opgeleverd dat wij graag met u delen. Ook maakt u kennis met verschillende nieuwe initiatieven voor ondernemers in de regio Brabant, waaronder MKB Doorstart en Brabant Start. We sluiten af met een unieke netwerkborrel. Bekijk het volledige programma voor meer informatie.

U bent van harte welkom! Via onderstaand aanmeldingsformulier kunt u zich aanmelden.

Aanmeldingsformulier