logo-mobiel

Al 700 ondernemers geholpen door MKB Doorstart

MKB_Doorstart_in_Noord-Holland_300_nieuwsbrief MKB Doorstart - Nieuws

MKB Doorstart heeft een mijlpaal bereikt! Wij hebben al meer dan 700 ondernemers kunnen helpen. Daar zijn wij enorm trots op. De landelijke uitrol van MKB Doorstart maakt het mogelijk om nog meer ondernemers van dienst te kunnen zijn.

Lees meer

In de media

17-05-17_Artikel_Flevopost_-_Verhuizing_Multivlaai_Lelystad_300 MKB Doorstart - Nieuws

‘José Baars van het Ondernemersplein koppelde mij aan George Engel van MKB Doorstart. En daar ben ik heel dankbaar voor. Zonder hem was het niet gelukt’, aldus Yvonne Dokter van Multivlaai Lelystad. Een mooi voorbeeld van Multivlaai over wat MKB Doorstart voor een ondernemer kan betekenen.

Lees meer

Maak kennis met onze tweedelijnspartijen

schakel-300x225 MKB Doorstart - Nieuws

MKB Doorstart zoekt voor ondernemers de best passende toegang naar partijen op alle terreinen die een ondernemer nodig heeft op dat moment: financiering (inclusief groeikapitaal), juridische dienstverlening (inclusief schuldhulpverlening) en bedrijfsadvisering. Om een geschikte partij te vinden, werkt MKB Doorstart met veel organisaties samen.

Lees meer

MKB Doorstartfonds als 3e geëindigd tijdens EEPA Awards

EEPA_Jannie_300 MKB Doorstart - Nieuws
MKB Doorstartfonds Flevoland heeft de derde plaats behaald bij de nationale finale van de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering. De finale werd gehouden tijdens de Week van de Ondernemer. De knappe prestatie van het MKB Doorstartfonds is helaas net niet genoeg voor een plek in de Europese finale in november.

Lees meer

Ontmoeten, elkaar vinden en verbinden

Partners_kick_off_Eindhoven_300 MKB Doorstart - Nieuws

Ondernemers brengen dynamiek, vernieuwing en werkgelegenheid in onze regio. De provincie, gemeenten en andere partijen willen daarom samenwerken om ondernemers optimaal te kunnen faciliteren bij de start van hun onderneming en om hun overlevings- en groeikansen te vergroten. Ook u kunt ons helpen bij het verder optimaliseren en versterken van de sociaal economische infrastructuur rond ondernemerschap.

Lees meer