logo-mobiel

Terugblik event Vroegsignalering in Hoorn

Ben_Tap_en_Jannie_van_den_Berg_ondertekenen_overeenkomst_300 MKB Doorstart - Nieuws

Op woensdag 20 september organiseerden Gemeente Hoorn, OKB en MKB Doorstart een bijeenkomst met als thema Vroegsignalering in Grand Cafe Turf in Hoorn. Het gezamenlijk organiseren van vroegsignalering is een belangrijke stap om ondernemerschap in Hoorn te behouden en te laten groeien.

Lees meer

Factsheet MKB Doorstart

Afbeelding_Factsheet_MKB_D_augustus_2017_300 MKB Doorstart - Nieuws

Benieuwd naar cijfers van MKB Doorstart? In onze factsheet ziet u onder andere hoeveel ondernemers wij al geholpen hebben en op welk vlak zij geholpen zijn.

Lees meer

Maak kennis met Caroline Bongers

caroline-bongers-300 MKB Doorstart - Nieuws

Wie werken er allemaal bij MKB Doorstart? Wij laten u graag maandelijks kennismaken met onze teamleden en bedrijfskundigen. Deze maand stelt Caroline Bongers, ondernemersadviseur voor MKB Doorstart, zich voor.

Lees meer

Presentatie door MKB Doorstart

BBB_mkb_d_4_aug_den_bosch_2_300 MKB Doorstart - Nieuws

MKB Doorstart verzorgt regelmatig presentaties tijdens diverse evenementen in Nederland. Het komende jaar zijn wij onder andere aanwezig op BitterBallenBorrels in diverse regio's. Staat u ook open voor een presentatie van MKB Doorstart? Laat het ons weten!

Lees meer

Welkom!

hyacinth-1398839_1280_300 MKB Doorstart - Nieuws

Deze maand verwelkomt MKB Doorstart de volgende nieuwe tweedelijnspartijen: De Unieke Ondernemer, Make it Real, Raad Bedrijfsoptimalisatie en Ingrid Bennink.

Lees meer